Veelgestelde vragen

Hoe laat begint de dansdag?
De meeste dansdagen binnen het basis onderwijs beginnen om 10.00u en zijn rond 15.00u afgelopen.
In het voortgezet onderwijs begint de dansdag om 14.00u en wordt deze dag 's avonds om 20.00u afgesloten met een feestelijke voorstelling.

Is een voorstelling verplicht?
Nee, dat is niet verplicht, maar het vormt wel een prachtige afsluiting van de dag. Het achterwege laten van een voorstelling levert geen korting op.

Accepteren jullie CKV betalingen?
Projects Unlimited is CKV acceptant en u kunt daarom zonder meer betalen met uw cultuurkaart.

Wat kost een dansdag?
De tarieven zijn afhankelijk van het aantal leerlingen/groepen. De tarieven treft u aan op onze tariefkaarten voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs.

Verzorgen jullie ook licht en geluid?
Tegen een meerpijs van € 350 verzorgen we ook het licht en geluid. 

Kunnen jullie ook iets organiseren rondom ons … jarig bestaan?

Heeft u een speciale gelegenheid waarop we moeten inspelen? Laat het ons dan weten, dan kunnen we in overleg bekijken hoe we daar rekening mee kunnen houden.

Moet de docent ook meedansen?
Nee, de docent hoeft zeker niet mee te dansen. Wel vragen we u een oogje in het zeil te houden zodat de sfeer binnen de groep optimaal blijft.

Kunnen kinderen die niet mogen dansen ook participeren?
Heeft u een minder valide kind in uw klas of kan door een andere oorzaak een leerling niet meedoen? Dan is er nog genoeg te doen. Zo zijn er speciale knutselopdrachten, maar ook het verwelkomen van gasten, het maken van posters of andere projecten maken deze kinderen zeker niet overbodig.

Hoe hoog zijn de reiskosten?
Wij hanteren een uniform all-in tarief voor alle scholen. Ligt uw school verder weg, dan hoeft u dus niet te vrezen voor hoge reiskosten. Ze zijn immers altijd bij de prijs inbegrepen.

Is er een theaterzaal nodig?
Nee hoor, een gymzaal of aula volstaat een prachtige theatervoorstelling neer te zetten. Natuurlijk is de magie van een theater heel speciaal...maar de meeste voorstellingen verzorgen we gewoon in de gymzaal.

Komt uw organisatie ook naar België?
Ja hoor, wij reizen ook naar Vlaanderen. Franstalige scholen kunnen we helaas niet bedienen.
In sommige gevallen kan het zijn dat we een kleine toeslag vragen voor de extra reiskosten.